Købke og den gode smag. En slags anmeldelse af Hans Edvard Nørregaard Nielsen: Christian Købke 1-3 (1996)
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning
Standard
Købke og den gode smag. En slags anmeldelse af Hans Edvard Nørregaard Nielsen: Christian Købke 1-3 (1996). / Christensen, Hans Dam.
I: Passepartout. Skrifter for Kunsthistorie, Nr. nr. 9, 5. årg, 1997, s. 217-236.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning
Harvard
Christensen, HD 1997, 'Købke og den gode smag. En slags anmeldelse af Hans Edvard Nørregaard Nielsen: Christian Købke 1-3 (1996)', Passepartout. Skrifter for Kunsthistorie, nr. nr. 9, 5. årg, s. 217-236.
APA
Christensen, H. D. (1997). Købke og den gode smag. En slags anmeldelse af Hans Edvard Nørregaard Nielsen: Christian Købke 1-3 (1996). Passepartout. Skrifter for Kunsthistorie, (nr. 9, 5. årg), 217-236.
Vancouver
Christensen HD. Købke og den gode smag. En slags anmeldelse af Hans Edvard Nørregaard Nielsen: Christian Købke 1-3 (1996). Passepartout. Skrifter for Kunsthistorie. 1997;(nr. 9, 5. årg):217-236.
Author
Bibtex
@article{e4a5f9a074ca11dbbee902004c4f4f50,
title = "K{\o}bke og den gode smag. En slags anmeldelse af Hans Edvard N{\o}rregaard Nielsen: Christian K{\o}bke 1-3 (1996)",
abstract = "Christen K{\o}bke. Pierre Bourdien",
author = "Christensen, {Hans Dam}",
year = "1997",
language = "English",
pages = "217--236",
journal = "Passepartout",
issn = "0908-5351",
publisher = "Aarhus universitet",
number = "nr. 9, 5. {\aa}rg",
}
RIS
TY - JOUR
T1 - Købke og den gode smag. En slags anmeldelse af Hans Edvard Nørregaard Nielsen: Christian Købke 1-3 (1996)
AU - Christensen, Hans Dam
PY - 1997
Y1 - 1997
N2 - Christen Købke. Pierre Bourdien
AB - Christen Købke. Pierre Bourdien
M3 - Journal article
SP - 217
EP - 236
JO - Passepartout
JF - Passepartout
SN - 0908-5351
IS - nr. 9, 5. årg
ER -
ID: 223889