Studiemiljø – Københavns Universitet

Forside > Uddannelser > Studiemiljø

Studiemiljøet på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab

Studiemiljøet på instituttet underbygges gennem både faglige og sociale tilbud. Tilbud der spænder fra faglig indflydelse gennem fagråd og fordybelse på læsepladser til hyggeligt samvær i fagrådscaféen Roland Bar og redaktionelt arbejde med IKKs fagblade.Fagråd - Faglig indflydelse og sociale aktiviteter

Fagrådene er de studerendes demokratiske organer på instituttet. Du kan læse mere og finde kontaktoplysningerne på dit fagråd her.

ROLAND BAR - Instituttets café og bar

ROLAND BAR er beliggende i stueetagen i bygning 21, drevet af og for de studerende. Caféen består af et stort cafélokale med panoramavinduer og udsigt over kanalen samt et lobbyområde uden for caféen med sofaer og bordfodbold. Læs mere om ROLAND BAR og følg med i aktiviteter på cafeens facebookside.

IKK Festivalen

IKK Festival er en tværfaglig, tilbagevendende festival arrangeret af studerende ved Institut for Kunst- og Kulturvidenskab (IKK). Festivalen er således skabt af frivillige kræfter, ud fra ønsket om, at skabe en bredere platform, hvor teori og praksis - indenfor det kulturelle felt - kan mødes og udfordre og inspirere hinanden. Følg med på facebook.

Fagblade og tidsskrifter på IKK

Mange af fagområderne på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab har deres eget uafhængige fagblad eller tidsskrift, hvor studerende deltager i eller står for hele produktionen. Læs mere om de forskellige tidsskrifter på deres egne hjemmesider:


+1 Artist talks

En ny serie af artist talks på Institut for Kunst og Kulturvidenskab. Bag navnet gemmer sig et koncept for artist talken: En kunstner inviteres samt en gæst, de selv vælger, til at udfolde sit virke igennem en samtale. Læs mere på projektets facebookside.

IKK-Musical

Hvert år procucerer de studerende på IKK en musical. Læs mere om årets projekt og se tidligere produktioner på projektets hjemmeside og følg med på facebook.