Åbent Universitet på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab – Københavns Universitet

Forside > Uddannelser > ÅU på IKK

Åbent Universitet på IKK

Institut for Kunst- og Kulturvidenkab tilbyder efteruddannelse på både dag- og aftenkurser gennem Åbent Universitet. Læs mere om instituttets tilbud på de enkelte fagretninger nedenfor.

Litteraturvidenskab

Interesserer du dig for litteraturen og dens rolle i historien og i samfundet? Elsker du at kigge dybere i tekster og finde spændende sammenhænge og strukturer? Har du en drøm om at blive dygtig til at skrive tekster, eller går du rundt med en forfatter i maven? Læs mere om kurser i litteraturvidenskab gennem Åbent Universitet i forråret 2017 her.

Kunsthistorie

Interesser du dig for kunsten og dens evolution op gennem tiderne? Er du nysgerrig efter bedre at kunne forstå den kunst du møder på museer eller i det offentlige rum? Vil du vide mere om kunstens iscenesættelse eller om kunstformidling? På Kunsthistorie udbydes en række kurser for dig som er kunstinteresseret og ønsker at udvide din forståelse af kunsten og dens rolle i verden. Læs mere kurser i kunsthistorie gennem Åbent Universitet i foråret 2017 her.

Teater- og Performancestudier

Interesserer du dig for dramaturgiske processer og for fortolkning af teateropsætninger? Finder du teatrets historie og scenekunstens udvikling gennem tiderne spændende og relevant? Kunne du tænke dig at udvide din teoretiske og praktiske viden om dramapædagogik og udviklingen af læreprocesser i undervisningen? Læs mere om kurser i teater- og performancestudier gennem Åbent Universitet i foråret 2017 her.