Tilmeldning til workshop: Lær at oversætte dine IKK’er kompetencer

Tilmelding til workshop d. 5 april kl. 13-15 i frokoststuen (21.4.53)

Lær at oversætte dine IKK’er kompetencer
Sabrina Vitting-Seerup har arbejdet både i det private, som forsker og som selvstændig, og i alle slags stillinger har hun haft brug for sin IKK-faglighed. Det er dog kun på universitetet, hun har kunnet bruge de begreber, hun lærte på KU til at fremme sin karriere. I andre stillinger har det krævet, hun oversatte sin faglighed, så kunder og arbejdsgivere kunne forstå præcist hvad, hun kunne bidrage med – og faktisk også, for at hun selv kunne se sammenhængen.

I denne workshop fortæller Sabrina mere om livet som IKK’er i tre forskellige stillinger, og du lærer, hvordan du bruger de rette ord til at få fremtidige kunder og arbejdsgivere til at tjekke dit CV ud en ekstra gang. Vi skal også snakke om behovet for at jonglere flere karrierer sideløbende i en tid, hvor mange må afprøve flere vikariater og projektansættelser, før de finder frem til drømmekarrieren.

Om Sabrina Vitting-Seerup
Efter sin KA i Moderne Kultur og Kulturformidling blev Sabrina først marketingkoordinator og sidenhed Kommunikations- og Marketingchef i Academic Books. 2016-2018 arbejdede hun på sin ph.d.-afhandling ”Tilgange til mangfoldighedens kompleksitet” på IKK, og nu er hun fuldtidsselvstændig i firmaet Ren Snak, hvorfra hun sælger talertræning og vidensformidling. Sabrina har derudover vundet flere formidlingspriser – bl.a. var hun den første dansker til at vinde the World Public Speaking Championship i 2016.

www.rensnak.dk

Facebook-begivenhed

NB!

Ved tilmelding til vores arrangementer accepterer du, at Københavns Universitet registrerer dine kontaktoplysninger og oplysninger om din deltagelse i det pågældende arrangement.

Du accepterer også at modtage henvendelse omkring evaluering af vores arrangementer. Vores evalueringer er med til at forbedre kvaliteten af vores arrangement, og vi håber, at du vil være os behjælpelig med dette. Du accepterer også at komme på en eventuel deltagerliste. Deltagerlisten vil indeholde dit navn og uddannelse, og deles med evt. oplægsholdere og samarbejdspartnere, så de får kendskab til deltagernes uddannelsesmæssige baggrund.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Jeg giver tilladelse til, at universitetet kan registrere ovenstående oplysninger. Se privatlivspolitik.