Tilmelding til: IKK'eren som freelancer

OPLÆG OM FREELANCE-LIVET VED TO TIDLIGERE IKK'ERE 
Niclas Nørby Hundahl (Musikvidenskab + Moderne Kultur) og Selma Rosenfeldt- Olsen (Litteraturvidenskab)

Tirsdag d. 2 april 2019, i frokostuen (21.4.53) kl. 13:01- 15

Tilmelding i formularen nedenfor!

Om oplæggene:

Selmas oplæg:
En fjern onkel, din vens ven, måske endda din mor har stensikkert på et tidspunkt sagt til dig: ”Hvad kan du egentlig blive med det der teater/litteratur/musik-halløj? Kan du overhovedet få et job?" Og du har sagt: "Det skal jeg nok selv finde ud af." Men hvordan er det at komme ud på den anden side?
Men hvordan er det at komme ud på den anden side?
Hvordan er det at være på dagpenge en periode? At få sin første FASTansættelse (noget du vinder mange øl på, fordi flere væddede imod, at det ville ske) Hvordan er det at sige fastopsættelsen op igen frivilligt og høre, at du nu er en del af det hædrede prækariat?
Kan man godt få det til at hænge sammen, og hvordan gør man det?
 
 
Niclas' oplæg:
Hvad laver en IKK-freelancer? Og hvordan bliver man det?
Jeg vil i dette oplæg tale om hvordan jeg får min hverdag til at hænge sammen, med adskillige mere eller mindre løse ansættelser fordelter over 7 institutioner/virksomheder og hvordan jeg er endt de forskellige steder. Jeg finder selv en enorm frihed i at arbejde flere forskellige steder og i høj grad selv tilrettelægge både mine arbejdstider og opgaver men det har også en pris i form af usikkerhed i økonomien og sæsonpræget arbejde. En omskiftelig hverdag i kulturbranchen får mig samtidig i kontakt med mange forskellige aktører i Københavns kulturliv og dette kan nogengange kan lede til samarbejder.
Så hvis du ligesom jeg afskyer ideen om et 9-16 job, så kom og bliv klogere på hvordan jeg bruger mine IKK-skills på forskellige måder, hvordan jeg får hverdagen til at hænge sammen og hvordan jeg håndterer de nederlag og hårde perioder der rammer alle i arbejdslivet.
 
Niclas Nørby Hundahl er cand.mag i Moderne Kultur og Kulturformidling, med en BA i Musikvidenskab. Han arbejder bla. på Rytmisk Musikkonservatorium, DR, Rudersdal Bibliotek og Syddansk Universitet. Han skriver for blandt andre Seismograf.
 
Selma Rosenfeldt-Olsen er cand. mag i Litteraturvidenskab og dimitterede fra IKK i 2015. Hun er forfatter, oversætter og underviser. (pt)

NB! 

Ved tilmelding til vores arrangementer accepterer du, at Københavns Universitet registrerer dine kontaktoplysninger og oplysninger om din deltagelse i det pågældende arrangement.

Du accepterer også at modtage henvendelse omkring evaluering af vores arrangementer. Vores evalueringer er med til at forbedre kvaliteten af vores arrangement, og vi håber, at du vil være os behjælpelig med dette. Du accepterer også at komme på en eventuel deltagerliste. Deltagerlisten vil indeholde dit navn og uddannelse, og deles med evt. oplægsholdere og samarbejdspartnere, så de får kendskab til deltagernes uddannelsesmæssige baggrund.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Jeg giver tilladelse til, at universitetet kan registrere ovenstående oplysninger. Se privatlivspolitik.