02. februar 2019

SUNE BORREGAARD

Stilling

Managementkonsulent.

Uddannelse

Cand.mag. i moderne kultur og kulturformidling · Master of Music, Northern Ilionois University · BA i musikvidenskab.

Hvordan sætter du din faglighed i spil på jobbet?

Som managementkonsulent er det afgørende at kunne skabe klangbund hos de mennesker, man arbejder med og for. Man skal kunne begå sig både blandt de specialiserede fagligheder nede i organisationen samt rådgive på ledelsesniveau, og i begge tilfælde er evnen til at skabe et tillidsfuldt samarbejdsklima imperativt. Dette forudsætter, at man kan sætte sig ind i den andens virkelighed og behov samt iagttage og forstå de sociale strukturer i organisationen. Derudover er der god brug for hurtigt at kunne absorbere store mængder information og finde ind til kernen i opgaver og problematikker.

Hvordan har din karrierevej været?

Jeg har aldrig haft en femårsplan for, hvor jeg karrieremæssigt kunne tænke mig at være på et givet tidspunkt. Jeg har i højere grad været drevet af nysgerrighed, og har gået efter stillinger med spændende muligheder for personlig og faglig udvikling, samt hvor der har været et væsentligt aspekt af udvikling eller opbygning af noget nyt. Disse muligheder er stort set alle opstået gennem personlige relationer.

Har du et godt råd til IKK’ere?

Kast jer ud i det! Med respekt for jer selv og jeres kompetencer, samt nysgerrighed og respekt for at man aldrig bliver færdig med at lære ‘derude’. Der er masser af steder, hvor I kan bruge jeres kompetencer til at skabe værdi for den organisation, I arbejder for - også selvom det skulle befinde sig i nye fagområder.